Tipuri de ciclism pentru copii

Când părinții cumpără un copil pentru un copil, atunci una dintre cele mai populare întrebări pe care le întreabă în magazin, care este mai bine: înainte sau înapoi? Să încercăm să ne dăm seama care este de fapt mai bună.
Față velorzreslo

Mulți părinți cred că velorzrelul din față este mai bun decât cel din spate, deoarece copilul este întotdeauna sub supraveghere. Alții se plâng că atunci când miezul este așezat în față, nu este foarte confortabil să răsuciți pedalele, manevrabilitatea bicicletei se înrăutățește și părinții devin mai puțin atenți în spatele volanului atunci când copilul stă în față.

O altă caracteristică a velorzresla față este că, dacă o bicicletă are un cadru scurt, atunci copilul poate lovi tata sau mama cu spatele capului în bărbie. Și aceasta, la rândul său, poate duce la o cădere și rănire.

În plus, pentru a se încadra pe cadru, veloreclanele frontale sunt miniaturizate, ceea ce înseamnă că ele nu asigură protecția necesară a capului pentru copil și suportul lateral. Dar cel mai important lucru în astfel de transporturi este siguranța copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *