Perfect cuplu. Reguli pentru alegerea pantofilor potriviti

Chiar și pantofii sau cizmele superfashion și scumpe pot fi foarte dezamăgitoare dacă sunt incomod. Cele mai inofensive probleme pe care le pot aduce pantofii gresit sunt cerealele. Din păcate, de cele mai multe ori, această afacere nu este limitată. Dacă încă mai folosiți încălțăminte necorespunzătoare, deteriorați holul, postura, există probleme cu coloana vertebrală.

Acordați o atenție deosebită următorilor parametri atunci când achiziționați:

dimensiune
Fiecare dintre noi are dimensiunea unui picior puțin mai mare. Prin urmare, este atât de important să se pună pe ambele pantofi și să nu fie leneș și mai degrabă să meargă în jurul sala de schimbare. Ar trebui să simțiți degetul, dar să nu vă odihniți cu degetele. Și cu siguranță nu simți durere. Asigurați-vă că vă mătuiți degetele de la picior, degetele nu trebuie să se îndoaie cu tuberculi.

Piciorul și spatele
Trebuie să rămână în formă. Apăsați-le ferm și eliberați-le. Pe suprafața pantofilor nu ar trebui să existe pantaloni.

Stabilitatea tălpii
Acest lucru este valabil mai ales atunci când alegeți pantofi cu călcâi. Apăsați liftul. Dacă călcâiul se întoarce, refuză să cumpere. În procesul de a purta călcâiele acestui cuplu, începe să trăiască o viață independentă și să cadă în cele din urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *