Deci, în cazul în care apartamentul este potrivit pentru tine

Cumpararea de bunuri imobiliare – Consiliul 8. Verificați documentele de titlu la imobiliare! Pentru a încheia cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare pentru a verifica documentele de titlu la apartament pentru a colecta pachetul necesar de documente suplimentare și să verifice identitatea vânzătorilor. Fă-l mai bine cu ajutorul unui avocat. Avocatul va efectua această procedură în legătură cu vânzătorii sau prin procură de la ei. În cazul în care vânzătorii de acest lucru nu merg, nu se stabilească pentru o afacere!

Proprietatea asupra apartamentului (sau o parte a acesteia) este susținută de următoarele documente din titlu:

contract de vânzare
fapta de cadou
acord barter
Contractul de sprijin pe viață
Dovada proprietății asupra locuințelor (în privatizarea)
Dovada dreptului de proprietate a locuințelor în cooperativă de locuințe

  • идеалхоумс

Certificatul de moștenire prin testament
Certificatul de moștenire prin lege
Certificatul privind achiziționarea de bunuri la licitație publică
O copie a deciziei instanței, care a intrat în vigoare
Certificatul de proprietate a ponderii în proprietatea comună totală a soților

În plus față de fiecare dintre aceste documente trebuie să fie însoțite de o fișă tehnică pe proprietate. În plus, oricare dintre documentele de mai sus trebuie să fie înregistrate în ITO.

Cumpara imobiliare – consiliere 9. Considerăm că este necesar să avertizeze consumatorii care vin, uneori, în apartamentele pe piața de locuințe, ale căror proprietari au murit și moștenitorul prezumtiv începe să vândă apartamentul, fără să aștepte expirarea a șase luni de la data decesului testatorului și înregistrarea drepturilor lor la moștenire. Achiziționarea și vânzarea de astfel de apartamente nu pot fi verificate înainte de certificat de înregistrare de moștenire.

Deci, în cazul în care apartamentul este potrivit pentru tine, puteți aștepta până la căderea din cauza introducerii dreptului la moștenire, dar este mai bine să se abțină de la transferul de depozit Viitorii proprietari ai apartamentului, care nu este încă a lor. Ele sunt sincer confundate cu privire la drepturile lor la moștenire, proprietarii apartamentului poate fi persoană foarte diferită, depozitul poate fi cheltuită, și se va întoarce ambele părți ale problemelor tranzacției a eșuat.

Cumpararea de proprietate – Consiliul 10. Vă recomandăm cumpărătorilor de apartamente să fie atenți în cazurile în care prețul unui apartament este foarte scăzută, în cazul în care vânzătorii sunt foarte în grabă să-l vândă. Acesta este un semn sigur că proprietatea este de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *