Cum de a alege și alege bateria de brand auto pentru masina ta?

O astfel de întrebare cu care se confruntă majoritatea proprietarilor de automobile. In acest articol vom discuta despre cele mai frecvente cazuri de viață, precum și să vă spun cum să nu pentru a merge la „cablarea“ de vânzători și de a salva în același timp, fără a pierde calitatea și durata de funcționare a bateriei auto, și vă va spune regulile inerente „de aur“ a bateriei.

Recrutarea si selectia bateriei auto original pe marca de masina, reguli de selecție

Fiecare mașină are o baterie sau „nativ“ „original“, și, de obicei, el îndeplinește cel puțin 4 – 5 ani, iar în unele cazuri, mai mult de un deceniu, în practica mea, există baterii care au practicat până la vârsta de treisprezece ani. Și toată lumea vrea să cumpere o baterie cu nici un serviciu de viață mai puțin și să înceapă să caute „original“ sau cu curenții de pornire mari, mai mare capacitate a bateriei.

Regula de aur a „baterie originală“ – cumpara cu munca pe termen lung – nu este posibil, deoarece bateria „nativ“ este evaluat pentru mașina maximă de garanție și service cositorire (în Europa, o medie de 5 ani).

Regula de aur a „baterie originală“ – cumpara cu cel puțin egală cu resursa a bateriei auto nu este posibilă fără a cunoaște „regulile de aur de selecție a bateriei“, și au citit după cum urmează:

– acumulator selectat este dimensionat sau dimensiune;
– baterie selectată ar trebui să fie „proaspete“ de până la 10 luni de la data fabricației;

– ar trebui să fie încărcată Bateria;

– alege bateria la capacitate, acesta trebuie să respecte „originalul“;

– masina si bateria acestuia ar trebui să se potrivească cu clima din regiunea de funcționare, în cazul în care aveți o mașină destinată pentru Africa de 3,5 litri capacitate motor (benzină) și bateria reprezintă 55amper / oră sau 45 de minute, trebuie să se aștepte că aveți iarnă vor exista dificultăți cu mașina care rulează în latitudinile noastre climatice;

– „curent de pornire“ – un consilier rău, bateria poate fi scris mult, iar viața colegului său;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *