Cum de a alege scaune de luat masa de masa (nu trebuie să se potrivească)

Nu trece pe o masă uimitoare doar pentru că nu vine cu scaune. masă și scaune nu trebuie să se potrivească. scaunele au nevoie pentru a se potrivi pe scară masa ta și stilul. Iată cum de a alege scaune pentru masa de luat masa:
SCARĂ

Pentru confort, scalele respective ale tabelului de mese și scaune trebuie să fie compatibile.

Dacă măsurați din partea de sus a tabelului la podea, cele mai multe mese variază de la 28 la 31 inch ridicate; o inaltime de 30 inch este cea mai comună.

Din partea de sus a scaunului la podea, scaune de luat masa frecvent variază de la 17 la 20 inci de mare. Aceasta înseamnă că distanța dintre scaun și blatul mesei poate fi oriunde de la 8 la 14 inch.

Restaurant medie găsește la o distanță de 10 până la 12 inch cel mai confortabil, dar aceasta variază în funcție de grosimea blatului, înălțimea șorț, și de mărimea restaurant.
Scaun scaune pe inaltime

Pentru a găsi distanța scaun-înălțime-masă înălțime veți găsi confortabil, testați o masă (sau mese), cu un amestec de diferite scaune.

Puteți vizita un magazin de mobilă cu o mulțime de bucătărie și seturi de pe ecran. Sau, pur și simplu, să acorde o atenție la nivelul de confort, atunci când luați masa afară. Păstrați o bandă de măsurare mică în poșetă sau în buzunar, astfel încât să puteți nota distanța exactă atunci când găsiți unul care se potrivește.

Nu doar măsura de sus de masă la scaunul. În cazul în care masa nu are un șorț, măsurați din partea de jos a mesei la marginea de sus a scaunului scaun.

Dacă tabelul are un șorț, măsurați din partea de jos a șorțului la partea de sus a scaunului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *